laupäev, 4. mai 2019

04.05.19

04.05 на практике я резал 10 кг картошки и запекал её  и еще делал соус из разных трав. Для этого соуса я бра травы, лимон, орехии чеснок. Из лимона я взял только цедру и сок. Все остально вместе с этим я добавил в блендер , затем эту жидкость я вылил в пластиковый гн и добавил перец , соль , белое вино.

03.05.19

03.05 на практике я размораживал и резал куски мяса на попалам, затем я обжаривал их до корочки и засовывал в духовку.

02.05.19

02.05 на практике  я чистил 10 кг огурцов и резал их мелким кубиком.

Рабочий день 03.05.

Сегодня я делал заправочный соус, несколько пирогов и хлеб. 



03.05.2019

Tegin brokkoli püree, tomati pütee kitse juurtuga ning vaakumeerisin porgandi koos v6i ja tüümianiga ning panin ahju aurutamis remžiimile.

02.05.2019

Tulin k88ki, kohe anti teha mulle veini kaste, hakkisin kiiresti juurikaid, praadisin ja lisasin veini ning m6nda aega p2rast mingi kaste, nimetuse unustasin kysida.






kolmapäev, 1. mai 2019

02.05 Õpilaste töögraafik

Õpilased töötavad graafiku järgi. Töökeelteks on inglise ja eesti. Kõik ülesanded on selged ja arusaadavad.


29.04 Tutvumine praktikakohaga


Praktika toimub aadressil
Perho Liiketalousopisto Oy, Perho Culinary, Tourism and Business College,  Perhonkatu 11 Helsinki, Finland

Kolledžis on kaks hoonet. Praktika tomub vanas hoones, kus on söökla ja restoran.






Õppetunnid kolledžis toimuvad uues hoones, mis on vana hoone kohe vastas.






Siin õpilased puhkavad vahetunni ajal



Kokad õpivad inglise keelt suurepärase õpiku abil



Õpiku sisu






28.04 Saabumine Helsingisse

Jõudsime ilusti Helsingisse. 







Majutus apartamentides. 


Hotelli lähedal on park ja võimalus teha sporti. 





Suurepärased elutingimused. Igas toas on kõik eluks vajalik.













30.04

Вчера 30.04.2019 я в первый раз побывал на кухне. Там я резал хлеб и масло и делал пирог с черной смородиной.Так же я мыл посуду и убирался.
Eile 30.04.2019 olin esimene kord köögis.
Tulin kööki tund aega varem, et uurida kus mis asub et oleks lihtsam tööd teha.
Tegin valmis 1.05.2019 spinati pannkoogi taigna, hakkisin sibulat ja lõpuks koristasime kööki ja sõitsime tagasi koju.



teisipäev, 30. aprill 2019

Первый рабочий день, 30.05

Сегодня на кухне ничего сложного мы не делали. Вероятнее всего, потому что лишь знакомились с новым местом и привыкали к нему, из-за этого сложных и обширных заданий нам не давали.

Мы делали определенные заготовки (отделение мяса от костей, смешивание фарша и лепка котлет), а так же приготовили уже из готовых продуктов картофельный салат.